Prince

Prince Kunststof Infra is in 1985 opgericht door ing. H. Prince. Wij zijn uw partner in kunststof verbindingsstukken. Wij bundelen onze kennis met onze partners en komen zo tot innovatieve oplossingen die de markt veranderen. Onze eenvoudige montagetechniek geeft een minimale overlast voor de omgeving en levert een maximale bedrijfszekerheid en veiligheid.

Onze oplossingen veranderen de markt

Kunststof verbindingsstukken

Prince Kunststof Infra produceert en levert hoogwaardige, innovatieve en gecertificeerde kunststof verbindingsstukken en koppelingen voor ondergrondse leidingsystemen. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit polyethyleen HDPE 100 hulpstukken, overgangskoppelingen voor allerlei leidingsoorten, PPF en Solicon® trek vaste actieve koppelingen. Naast de basismodellen leveren wij slimme koppelingen op maat, die wij zelf produceren.

Oplossingen

We denken graag met u mee en leveren snel maatwerk van hoge kwaliteit. Prince Kunststof Infra heeft de mensen, machines en het materiaal in huis voor het complete traject, van ontwerp tot productie. Hierdoor zijn we flexibel en houden we de lijnen kort. We komen snel tot de beste oplossing voor de verbindingsproblematiek van uw bedrijf.
Door onze kennis met die van onze partners te bundelen, kunnen we innovatieve oplossingen bieden. Perfecte afdichtingen met de Reno-Joint zijn hiervan mooie voorbeelden; deze maken hulp- en noodwaterleidingen bij renovatie en sanering overbodig.

Innovatie 

Prince Kunststof Infra is een innovatief bedrijf en richt zich momenteel ook op nieuwe producten met betrekking tot waterstof. We onderzoeken hoe we lekdetectie kunnen integreren in hulpstukken en of dat ook geschikt is voor waterstof. Verder zijn wij in Nederland het enige bedrijf met een systeemcertificaat, waardoor we onze hulpstukken voor drinkwaterleidingen gecertificeerd kunnen afleveren.

Masterpiece 

Met Masterpiece willen we ons gezamenlijk richten op het industriële onderhoud. Door mee te denken willen wij de klant ontzorgen.

Prince kunststof infra
Prince koppelingen op maat