NMF Techniek

NMF Techniek is dé partner waar u terecht kunt met uw vragen over lastige afdichtsituaties en draaikoppelingen. Wij leven ons in in uw problematiek en kunnen daardoor passende oplossingen creëren. Door het leveren van specialistische producten lossen wij wereldwijd de problemen voor u op.

NMF Techniek slangenlaadarm

Maatwerk is bij ons dagelijks werk 

Speerpunten

NMF Techniek BV is in 1988 opgericht. Wij leveren oplossingen voor vraagstukken op het gebied van roterende en statische afdichtingen van onder meer warmtewisselaars, draaikoppelingen, draaidoorvoeren, verlading en las- en flenskoppelingen. Dankzij 30 jaar ervaring en het combineren van systemen en leverprogramma’s, zijn wij in staat om de juiste oplossing te bieden, waardoor gewoonlijk een reductie van cost-of-ownership en downtime optreedt. Daarnaast zijn wij exclusief vertegenwoordiger van meerdere fabrikanten. Wij zijn specialistisch en onderscheiden ons door ons in te leven in de problematiek van de klant. Hierdoor kunnen we een passende oplossing creëren.

Maatwerk 

NMF Techniek BV kenmerkt zich door hoogwaardige technische kennis en gedegen advies voor toepassingen van de producten in klantspecifieke situaties. Wij kunnen snel en accuraat op vragen van afnemers reageren. Verder is het kwaliteitsniveau van onze producten en de organisatie hoog. Wij leveren duurzame oplossingen, directe kostenverlaging, minder uitval en meer continuïteit.

Beveerde afdichtsystemen

De pakking van een afsluiter krimpt in volume door zetverschijnselen, veroudering en slijtage. Na enige tijd moeten daardoor de bouten van de bril nagedraaid worden. Ondertussen kan er al een lekkage en emissie geweest zijn. De oplossing een bevering van de in dit geval stopbuspakking en ook hier weer zonder aanpassingen aan de afsluiters.
Resultaat: een langdurige hermetisch gesloten systeem dat voldoet aan de eisen van de TA-Luft, met een korte ROI en afhankelijk van de grootte van het huidige probleem een kostenbesparing of zelfs zeer forse  kostenbesparing. Ook geschikt voor pijpbundel- of platenwarmtewisselaars, kijkglazen, luchtkoelers, mangaten en soortgelijke verbindingen.

Slangenlaadarm

Wij hebben patent op onze slangenlaadarm. Met deze door ons ontwikkelde slangenlaadarm wordt een tankauto geladen. Door de slang van de grond te tillen, wordt voorkomen, dat de slang beschadigt kan worden door slepen, vallen of dat er een tankauto over de slang kan rijden. De slangenlaadarm is gemakkelijk met een hand te bewegen! Ergonomisch, economisch en duurzaam.

Certificering 

Veel van onze producten kunnen we met certificaten leveren zoals EC1935:2004,
FDA compliance, TA-Luft, Fire-Safe, BAM, EN10204. Sinds 1996 zijn wij ISO9001:2015 gecertificeerd.

Masterpiece 

Met onze Masterpiece partners willen wij een degelijk product leveren en de industrie in Farmsum, Delfzijl en Europoort nog beter bereiken.