Hydraukom Services

Hydraukom (Hydrauliek Kommerzijl) heeft meer dan 20 jaar ervaring met hydrauliek en mechanische aandrijving. Wij werken internationaal in de industrie, bruggen, scheepvaart, offshore, windmolens, visserij, landbouwmechanisatie, weg- en waterbouw. Hydraulische service is onze kerntaak, maar wij lossen ook al uw problemen daaromheen op.

Wij brengen krachten over

Kernpunten

Hydraukom levert een totaalpakket op het gebied van hydrauliek. Onze kerntaak is het bieden van technische service. Naast reparaties en het vervangen van defecte materialen, leggen wij leidingen aan en houden ons bezig met engineering en lossen uw storingen op. Wij maken, plaatsen en onderhouden totaal nieuwe systemen. Daarnaast leveren wij ook las- en constructiewerk. Ons bedrijf heeft veel ervaring met flexibele hydraulische slangen en hogedruk slangen.

Eigen beheer

cilinder

Wij managen en leveren en reviseren hydraulische cilinders en componenten, zuig- en persslangen voor chemie, landbouw, industrie en scheepvaart. Ook hydraulische moeraanzetters en kunststof roosters en panelen kunnen wij leveren en reviseren. Verder kunnen wij op locatie met onze mobiele slangenservice snel en adequaat slangen persen. Daarnaast kunnen wij met onze nieuwe Walform-pers hoogwaardige afdichtingen van hydrauliekleidingen bieden.

Problemen oplossen

Flexibele hydraulische slangen zijn het meest kwetsbare deel in het geheel en daardoor snel defect. Reparatie van deze slangen wordt door ons eigen allround personeel uitgevoerd, dat  intern is opgeleid. Binnen Hydraukom werken wij steeds meer met computeraansturing in de hydrauliek en sensoring. Daar zijn onze technische ontwikkelingen dan ook op gericht. Wij bieden service en zijn 24 uur per dag bereikbaar om storingen op te lossen. Daardoor kunnen wij bij problemen snel inspringen, wat ons zeer flexibel maakt.

Masterpiece

Met Masterpiece willen wij vooral de lokale overheid, waterschappen en grote industrieën in Noord-Nederland en Noord-Duitsland bereiken. Door samen te werken kunnen wij elkaar versterken en een totaaloplossing aan de klant bieden!

Hydraukom hydrauliek