Elektromotoren Emmen-Delfzijl

Elektromotoren Emmen-Delfzijl is uw partner op het gebied van alle aandrijvingen en wij focussen ons op de onderhoud en revisie van elektromotoren. Stilstand als gevolg van een defecte elektromotor kost ieder productiebedrijf duizenden euro’s per uur. Met de expertise op het gebied van (onder andere) preventief onderhoud, onderhoud ter plaatse en trillingsmetingen, kunt u stilstand tot bijna nihil terugbrengen.

Elektromotoren Emmen-Delfzijl

Uw aandrijving is onze zorg!

logo elektromotoren lektromotoren 

Emmen-Delfzijl is dan ook uw preventie partner op het gebied van alle aandrijvingen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en denken graag met u mee. 

Aandrijvingen

Elektromotoren Emmen-Delfzijl houdt zich bezig met het reviseren van aandrijvingen van elektromotoren van onder meer pompen, ventilatoren, generatoren en tandwielkasten. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf en doen vooral het onderhoud van aandrijvingen voor de grote industrie.

Conditiemonitoring

Wij verzorgen de demontage en montage op locatie. Conditiemonitoring is ons speerpunt. Hierdoor kan revisie worden gepland of kunnen andere acties worden ondernomen, zodat gevolgschade en de gevolgen daarvan wordt voorkomen. Dit zorgt ervoor dat uw productie niet ongepland stilstaat.

Industrie

Wij hebben een vaste klantenkring door heel Noord-Nederland. Door onze jarenlange ervaring en de snelheid waarmee wij kunnen werken, zijn wij een bekende naam bij grote industrieën. Wij vinden het belangrijk onze klanten te ontzorgen met een totaalpakket: demonteren, revisie, terugplaatsen/monteren en uitlijnen.

Kwaliteit

Elektromotoren levert uitsluitend de topmerken uit de markt, om zo de kwaliteit van de installatie te kunnen garanderen. Wij kunnen nagenoeg elke elektromotor leveren. Door onze 40-jarige ervaring is het voor ons ook geen probleem als uw huidige elektromotor op maat is gebouwd. Voor onze werkzaamheden beschikken we over een ATEX- certificering en een SIEMENS gecertificeerde werkplaats.

Onderdelen

Verder heeft Elektromotoren een groot aanbod als het gaat om onderdelen van een elektromotor. U kunt hierbij denken aan condensatoren, lagers, koelwaaiers, ventilatoren, klemmenborden en klemkasten.

Masterpiece

De kracht van Masterpiece is dat we een club technische bedrijven zijn die klanten kunnen ontzorgen door gezamenlijk hun vraagstukken te beantwoorden en op te lossen.

 

Elektromotoren Emmen-Delfzijl