Corocor

Corocor Technische Reconditionering is het betrouwbare adres voor professionele, technische schoonmaakwerkzaamheden na water- en brandschade. Salvage na calamiteiten is daarbij één van onze specialisaties. Wij onderscheiden ons door een breed pakket aan reinigingsmethoden en met onze enthousiaste en ervaren medewerkers zijn wij u graag van dienst!

Technische reconditionering

Speerpunten

Corocor is gestart in 2014. De belangrijkste diensten die wij leveren zijn salvage na calamiteiten, roetreiniging, herstellen van waterschade en preventief machineonderhoud voor diverse branches. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en door de korte lijnen kunnen wij snel en adequaat reageren.

Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en hebben een VCA * 2008/5.1 en MVO certificaat en het OSB-keurmerk.

MVO

Corocor onderscheidt zich door een breed pakket aan reinigingsmethoden voor allerlei vervuilingen, waaronder ook de traditionele natreinigende methode, evenals reiniging met CO2. Verder wordt zonder chemicaliën gereinigd! Daarvoor is innovatie belangrijk, evenals het op maatschappelijk verantwoorde wijze uitvoeren van de werkzaamheden. Daarom volgen wij de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Ook een goede omgang met onze medewerkers, verantwoord omgaan met afvalstromen en de uitstoot van CO2, horen daarbij. Wij leren veel van andere branches en passen die inzichten toe op onze eigen bedrijfsvoering.

Corocor technische reconditioneering
Corocor technische reconditioneering

Communicatie

Een duidelijk plan van aanpak en transparante communicatie naar de klant vinden wij belangrijk en dat willen wij dan ook vooral uitstralen.

Masterpiece

Voor Corocor is vooral de samenwerking binnen Masterpiece van belang. Zo kunnen wij reparateurs of leveranciers aan andere bedrijven aanleveren. Ons motto is dan ook: Samenwerken is het nieuwe concurreren!