Central Job Delfzijl

Sinds een half jaar is Central Job een nieuwe speler in de uitzend- en detacheringmarkt. Het nieuwe bureau is een landelijke en internationaal bureau voor zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. Onze belofte is gekwalificeerde en gemotiveerde vakmensen te leveren op elk niveau.

Central Job werving en selectie

Central Job is zowel landelijk als internationaal een bureau voor opdrachtgevers en werkzoekenden. 
“We zijn een half jaar geleden begonnen met de samenwerking,” vertelt Wildrik Bulthuis, locatiemanager voor de vestiging Delfzijl. “Central Job is een samenvoeging van RB Werkt , EWO, Wijkom en Meday. EWO heeft een jaar daarvoor RB Werkt overgenomen en is groot in zowel industrie, techniek als facilitair en van oudsher actief in de foodsector. Wijkom is een bekende speler in de industrie en techniek en is gevestigd in Velsen-Noord.  Meday komt uit Beverwijk en heeft jarenlange ervaring in de uitzendbranche.
Tijdens de Coronatijd vorig jaar hebben we contact met elkaar gezocht. Ook speelde voor ons allemaal de nieuwe maatregelen omtrent de stikstof- en pfas problematiek en daardoor ontstond er veel onduidelijkheid. Uit deze samenwerking is een fusie geboren en sinds 1 juni zijn we Central Job.”

Regio Delfzijl

“De regio Delfzijl is voor Central Job interessant voor werving en selectie van technisch personeel en de reden waarom we hier een locatie hebben. De Eemshaven en het Chemiepark in Delfzijl zijn volop in ontwikkeling. Belangrijk is dat je lokaal een aanspreekpunt hebt en zo een goed contact met de opdrachtgevers en de werkzoekenden hebt. Voor Central Job werken nu ongeveer 400 mensen. Op dit moment hebben we vanuit de locatie Delfzijl 35 mensen aan het werk. We willen doorgroeien naar 100 vaste medewerkers die voor ons bij de opdrachtgevers werken.”

VCA certificaat

“Vanuit Delfzijl bieden we alle soorten werk aan. We zien vooral vraag in de industrie, techniek en beveiligingssector en aan die vraag kunnen we voldoen. Momenteel is er veel vraag naar brandwachten en mangatwachten. Iedereen die voor ons bij een opdrachtgever werkt, heeft minimaal een VCA certificaat. Waar nodig leiden we de mensen op. Bedrijven in de regio als Engie, Van Mourik, JPB en Alert weten ons mede daardoor goed te vinden en maken regelmatig gebruik van onze mensen.”

Masterpiece 

Met Masterpiece willen wij ons vooral richten op Noord-Nederland en samenwerken op het gebied van werkzaamheden die we samen met onze partners aan kunnen pakken . Voor Central Job ligt daarbij de nadruk op de vraag vanuit de markt.