3P Group

3P Quality Services is 25 jaar geleden opgericht. Wij detacheren technisch personeel voor onafhankelijke, technische inspecties en bieden sleuteloplossingen voor vraagstukken op het gebied van Quality Control. Wij voeren onder meer lasinspecties uit op drukhoudende apparatuur in de olie-, gas- en energiewereld.

Professional, Power, People

Technische inspecties

3P Quality Services werkt wereldwijd en ons zwaartepunt ligt in Europa. Wij voeren technische inspecties uit op de vijf grootste olieraffinaderijen en controleren of de installaties nog in orde zijn. Die inspecties worden momenteel al uitgevoerd met op afstand bestuurbare camera’s en zullen in de nabije toekomst ook met drones en robotarmen uitgevoerd worden. Daarnaast bieden wij Vendor inspecties aan van uitbesteed werk bij onderaannemers. 

Quality Control (QC)

Wij hebben een groot aanbod aan technisch personeel in de kwaliteitszorg. Om onder andere apparatuur voor transport naar het buitenland te certificeren voeren wij (las)inspecties en QC uit. Ook worden wij ingehuurd voor deelprojecten op kwaliteitsgebied. In samenwerking met de aannemer zorgen wij ervoor dat lasinspecties worden uitgevoerd, zodat deze aan de lastechnische eisen voldoen en een certificaat afgeleverd kan worden. Onze projectmanagers hebben jarenlange praktijkervaring en kennen daardoor de branche. Zij denken op elk niveau mee en kunnen onder meer ondersteuning bieden bij de werkvoorbereiding. 

Detachering

3P Quality Services is een stabiele en betrouwbare detacheringspartner binnen de petrochemische, olie- en gasindustrie. Wij bemiddelen binnen de vakgebieden Quality Control (QC), Quality Assurance (QA), Management, Construction management, Shutdown management en projectmanagement.

Veiligheid

3P Quality Services (Professional, Power & People) brengt het probleem in kaart en zorgt voor voortdurende kwalitatieve, structurele oplossingen. Onze filosofie is: “beter voorkomen, dan genezen”.

Masterpiece

Binnen Masterpiece is ons doel om technisch personeel te leveren aan bedrijven én klanten binnen het cluster. We kunnen ook personeel leveren voor technische administratie. We hebben een groot internationaal netwerk dat daarbij veel voordelen biedt.


3P Quality Services inspecties chemische sector
3P Quality Services
3P Quality Services